Av. Miguel Hernandez nº 4 | DENIA | email: info@dianiumlex.com | copyright © dianiumlex 2010


lawyer and real estate | advocate en makelaar | abogada e inmobiliaria                                      

+34-615 375 370
HOME OVER ONS PERSONEN EIGENDOM WERKEN OVER DÉNIA CONTACT BLOG

bouw

We hebben het voorrecht met de verschillende architectonische stijlen te kunnen werken die zich het best aan de wensen van onze klanten aanpassen: modern, klassiek, rustiek, Hi-tech...  


We geven advies, zonder compromis van uw kant (orientatie, type grond, analyse van de omgeving en mogelijkheden) en een complete service van architect, aanvraag bouwvergunningm decoratie, tuininrichting... Zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.


Komt u gewoon eens een keer kijken, volledig vrijblijvend.In de DIANIUM GROEP, in nauwe samenwerking met een aantal bouwbedrijven, bieden we un een compete service aan waaronder architecten, met meer dan 20 jaar ervaring.


Onze doelstelling is de levenskwaliteit van de Costa Blanca via onze projecten aan onze klanten door te geven. We ontwerpen hun huis, volgens hun wensen, hun levensstijl, en hun benodigdheden... Altijd in samenwerking, om op die manier hun droomhuis tot werkelijkheid te brengen.
“ Oude mensen hebben door de eeuwen heen altijd beweerd dat het vroeger beter was, maar tegenwoordig wordt hun leven gecompliceerd door de omstandigheden dat ze daarin gelijk hebben”

Simon Carmiggelt

1913 - 1987