Av. Miguel Hernandez nº 4 | DENIA | email: info@dianiumlex.com | copyright © dianiumlex 2010


lawyer and real estate | advocate en makelaar | abogada e inmobiliaria                                      

+34-615 375 370
HOME OVER ONS PERSONEN EIGENDOM WERKEN OVER DÉNIA CONTACT BLOG

¿Waar kunnen we u mee helpen?

WERKEN IN SPANJE

“Werken in Spanje”… voor vele buitenlanders de droom van hun leven.

In de loop van de jaren hebben we vele buitenlanders geholpen deze droom waar te maken. Zoekend naar de beste manier om een bedrijf op te zetten, en daarna assisterend bij het legalizeren en de administratie van dit bedrijf.

Er zijn heel veel zaken waar u rekening mee moet houden. In uw eigen land zal het al moeilijk genoeg zijn, in een land waar u de weg niet kent en de taal niet perfect beheerst en waar de wetgeving continu verandert, is het zeker belangrijk met professionele hulp te rekenen.

En natuurlijk vergeten we hier ook de werknemers niet!

EIGENDOM

Ofschoon velen zich hier niet van bewust zijn is “bezit” niet hetzelfde als “eigendom”. Men kan iets in bezit hebben zonder hier de eigenaar van te zijn. Men kan iets geleend hebben, ergens vruchtgebruiker van zijn, of gewoon zich iets hebben toegeëigend.


Maar wat gebeurt er als 2 verschillende rechtssubjecten beiden een bepaald eigendom opeisen?


Er kunnen zich vele situaties voordoen waarbij het aan te raden is professionale hulp te zoeken, niet alleen bij conflicten, maar ook bijvoorbeeld bij aan- of verkoop van een bezit, contracten, enzovoort..

Dit zijn maar enkele voorbeelden…

PERSONEN

Burgerrechten zijn rechten die door nationale en internationale overheden (zoals de Verenigde Naties) gegarandeerd behoren te worden, en die de burgers van een bepaald land of gebied zekere garanties verschaffen.

Hier gaan we het hebben over de meer gangbare vorm van personen en burgerrecht.

U, ik, uw kinderen, vrienden en buren, als personen die dagelijks de meest verscheidene en complexe situaties beleven, en die op elk willekeurig ogenblik iemand nodig kunnen hebben die naar ons luisters, ons begrijpt, en ons kan bijstaan bij het oplossen van onze problemen.

 


meer
meer
meer

“Een statisticus waadde vol vertrouwen door een rivier die gemiddeld één meter diep was. Hij verdronk.”

Godfried Bomans

1913 -  1971