Av. Miguel Hernandez nº 4 | DENIA | email: info@dianiumlex.com | copyright © dianiumlex 2010


lawyer and real estate | advocate en makelaar | abogada e inmobiliaria                                      

+34-615 375 370
HOME OVER ONS PERSONEN EIGENDOM WERKEN OVER DÉNIA CONTACT BLOG

Veel mensen hebben er moeite mee om naar een advocaat toe te stappen. Over het algemeen betekent dit dat men moet toegeven dat men problemen heeft die men niet zelf kan oplossen.…


Wij willen dit wat gemakkelijker voor u maken. In de eerste plaats hoeft u bij uw eerste bezoek niets te betalen. En bij dit eerste bezoek proberen we u al een indicatie te geven over of we u kunnen helpen, of dat er misschien voor uw probleem geen oplossing is…


Wij willen u als klant en als vriend, en beloven u dan ook complete transparentie en eerlijkheid.


We hebben ons kantoor geopend met de bedoeling u een volledige service te kunnen aanbieden in de verschillende rechtsvlakken.

ziektenkostenverzekering


contact Wilt u dat we u opbellen? Geef dan uw telefoonnummer formulier

Behalve de juridische diensten, waarover u meer informatie kunt vinden via de betreffende links in deze website, zijn we ook al sinds 2004 werkzaam als makelaars.


We werken nauw samen met enkele van de grootste makelaars bedrijven van Spanje, en kunnen u dan ook een maximale professionele aanpak beloven zowel in geval u uw eigendom wilt verkopen - met een optimaal marketing programma - alsmede ook in geval u  een onroerend goed wilt kopen.


We kunnen u een volledig pakket aanbieden, waarbij behalve de aan- verkoop zelf, ook de legale assistentie is inbegrepen.


Ook werken we samen met andere vaklieden, zoals architecten, ingenieurs en specialisten in marketing… waarbij we altijd de best mogelijke vaklui in hun vakgebied zoeken.


“De ondeugden van anderen hebben wij steeds voor ogen, die van onszelf achter ons.”

Lucio Anneo Séneca

4 a. C. -  65 d. C

ONZE FILOSOFIE ONZE DIENSTEN