Av. Miguel Hernandez nº 4 | DENIA | email: info@dianiumlex.com | copyright © dianiumlex 2010


lawyer and real estate | advocate en makelaar | abogada e inmobiliaria                                      

+34-615 375 370
HOME OVER ONS PERSONEN EIGENDOM WERKEN OVER DÉNIA CONTACT BLOG

Onze geschiedenis

De oorsprong van ons kantoor ligt in Pedreguer, waar al méér dan 60 jaar geleden de “Autoescuela Mengual” (Autorijschool Mengual) werd opgericht door dhr. José Mengual Sirerol - op dat moment een referent in de streek. Hieruit kwam de Gestoria en ASESORIA MENGUAL voort, onder de directie van dhr. Vicente Mengual. (Een asesoria is een administratiekantoor)


Daar werkten vanaf midden jaren 80 Annemarie Bakker en Andrés Escribá samen, beiden dus met meer dan 25 jaar ervaring vechtend met de spaanse administratie.


Toen in 1997 Dhr. Vicente Mengual plotseling overleed nam zijn weduwe, Annemarie Bakker, de leiding van het kantoor over.


Al snel werden zij zich ervan bewust dat het tijd werd om zich aan te passen aan de huidige sociale en technologische ontwikkelingen, en ze besloten beiden rechten te gaan studeren aan de UNED.


Intussen zijn ze beiden afgestudeerd en advocaat in spaans recht, en het is tijd voor een nieuw avontuur. Ze hebben daarom het juridische gedeelte gescheiden van het administratieve gedeelte. Momenteel  zijn ze werkzaam in beide kantoren.